Ιωάννα Μαρτιμιανάκη - Η όμορφη εγκληματολόγος από την Κρήτη


Όνομα : Ιωάννα
Επίθετο: Μαρτιμιανάκη
Ζώδιο : Τοξότης
Σπουδές : Πτυχιούχος Τμήματος Κοινωνιολογίας Πανεπιστήμιου Ρεθύμνου
Ενδιαφέροντα : Της αρέσει να γυμνάζεται και να τραγουδάει. Παράλληλα, είναι πρόθυμη να ακούει τα προβλήματα των άλλων και λατρεύει να φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό της να θέτει στόχους στην ζωή της και να τους υλοποιεί. Σήμερα, ευελπιστεί να βρει μία δουλειά σχετική με το αντικείμενό της και να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Εγκληματολογίας.
Και τώρα :...
Απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει, μέχρι να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον κλάδο της Εγκληματολογίας.
Στιγμή αδυναμίας : Δεν μπορεί να αντισταθεί στην πρόταση για ταξίδι, ακόμα και σε κάποιον κοντινό προορισμό.
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Έχει επιλέξει να προστατεύει την προσωπική της ζωή, αλλά και παράλληλα να την ζει.
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Πιστεύει ότι το φλερτ εξακολουθεί να υπάρχει. Αυτό όμως, που έχει χαθεί είναι η εικόνα του άνδρα-κυνηγού λόγω της δυναμικής εικόνας των σύγχρονων γυναικών.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Ένας άγνωστος στην γιορτή της, της είχε αφήσει στην είσοδο του σπιτιού της 23 τριαντάφυλλα όσο ήταν και η ηλικία της. Ήταν από τα πιο επιτυχημένα φλερτ που είχε δεχτεί.
Το ιδανικό αρσενικό : Θεωρεί ιδανικό αρσενικό αυτόν που διαθέτει ευγένεια, δυναμισμό και αποδεικνύει με απλές, καθημερινές χειρονομίες τον σεβασμό και την αγάπη του.
Έχεις 3 ευχές: Εύχεται να ζούσε σε έναν κόσμο όπου η αμάθεια και η βία να είχαν εξοστρακιστεί. Έναν κόσμο που η ελευθερία και η ευημερία θα απλωνόταν ολοένα και περισσότερο. Και τέλος, ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς αρρώστιες.
Αγαπημένη ταινία : Όσα φέρνει ο χρόνος.
Στέκι : Συχνάζει σε όμορφα, νεανικά μαγαζιά, που συνδυάζουν ευχάριστη ατμόσφαιρα και χαλάρωση, συνοδευόμενη πάντα από φιλική παρέα.
Αξεσουάρ : Της αρέσουν τα ρολόγια και ιδιαίτερα οι τσάντες.
Ταξίδι : Θα ήθελε να κάνει τον γύρω του κόσμου και να δει μέρη που δεν έχει ξαναδεί.
Καλή και κακή συνήθεια : Βοηθάει όσους έχουν ανάγκη. Συγχωρεί εύκολα τους ανθρώπους, αν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να τον κάνει.
Facebook name : ioanna martimianaki
Instagram: ioannamart